Fyllekjørte med rusten barstol

Kile Wygle (28) krasjet og ble tatt.

RUSTEN BARSTOL OG GRESSKLIPPER:  28 år gamle Kile Wygle krasjet barstolen og havnet på sykehus, og er nå siktet for fyllekjøring.  Foto: SCANPIX/AP Photo/Newark (Ohio) Police Department
RUSTEN BARSTOL OG GRESSKLIPPER: 28 år gamle Kile Wygle krasjet barstolen og havnet på sykehus, og er nå siktet for fyllekjøring. Foto: SCANPIX/AP Photo/Newark (Ohio) Police Department Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kile Wygle (28) skal allerede ha innrømmet at han hadde drukket hele 15 øl før han satte barstolen i bevegelse, en hjemmelaget innretning med en lett rusten barstol plassert på en gammel gressklipper, og et ratt sveiset på, melder 10tv.com.

Kjørte i grøfta
Det hele ble oppdaget da politiet ble tilkalt til en ulykke 4. mars i år med personskade, barstolen hadde havnet i grøfta. Det var på sykehuset etter ulykken at han skal ha innrømmet hvor mye han hadde drukket.

60 km/t
Wygle skal ifølge tv-stasjonen også ha fortalt politiet at barstolen kunne nå en hastighet av 38 miles, i overkant av 60 kilometer i timen, men at han bare kjørte i halv fart da ulykken skjedde i Kelley Lane i Newark USA.

Kyle er nå siktet for fyllekjøring, men nekter og saken skal opp i retten for en jury, melder nyhetsbyrået AP.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer