Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fyllekjørte nattbussen

En 59 år gammel bussjåfør kjørte 50 passasjerer fra Oslo til indre Østfold natt til i går. Han hadde 1,86 i promille da politiet stanset ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en kvinnelig passasjer som ikke lenger torde å sitte på bussen og gikk av i Ski, som selv varslet politiet om sjåførens merkelige oppførsel.

- Sjåføren hadde oppført seg rart hele veien fra Oslo. Han visste blant annet ikke hvor han skulle kjøre, og passasjerene måtte stadig fortelle ham veien, sier operasjonsleder Eivind Valland ved politivakta i Follo til Østlandets Blads nettavis.

Politiet fikk melding om den merkelige kjøringen klokken 4.05 natt til lørdag. Ifølge politiet innrømmet mannen de faktiske forhold, og han ble fratatt førerkortet.

Politiet fant også en flaske med en blanding av Cola og sprit på sjåføren.

- Fyllekjøring generelt er alvorlig, og når du i tillegg har et så stort antall mennesker som passasjerer så kunne dette gått svært galt, sier Valland.

Den berusede sjåføren er hjemmehørende i Østfold, og han ble kjørt hjem av politiet.

(NTB)

FUKTIG NATTBUSS: Passasjerene ble skeptiske da den merkelige sjåføren måtte spørre dem om veien.<br><I>Bussen eller stedet på bildet har ingenting med nattas kjøretur å gjøre.</I>
Hele Norges coronakart