Fyllekjørte tre ganger på ett døgn

Til slutt måtte politiet ta fra bergenseren bilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 22-åring fra Bergen er tatt for fyllekjøring tre ganger i løpet av ett døgn. Til slutt måtte politiet ta fra ham bilen, melder bergens Tidendes nettutgave, bt.no.

Først ble ble bergenseren stoppet klokka 09.30 i går morges i Tokagjelet i Kvam kommune, og tatt med till blodprøve. Deretter ble han stoppet klokka 17 på riksvei 7 mellom Øystese og Norheimsund. Samme bil, samme sjåfør- og fortsatt ruset. Mannen ble dermed bragt inn på nytt.

Men han ga ikke opp kjøringen. I morges ble samme mann, i samme bil og i ruset tilstand observert på en parkeringsplass på Trengereid i Bergen kommune. Klokken 09 i dag pågrep politiet dermed 22-åringen på ny.

- Nå har vi i alle fall tauet inn bilen, så får juristen avgjøre om vi skal beslaglegge den, sier operasjonsleder Sven Johannessen i Hordaland politidistrikt til bt.no.

Mannens førerkort var i tillegg beslaglagt for mistanke om ruspåvirket kjøring allerede for en ukes tid siden, opplyser politiførstebetjent Ivar Tveiten ved Kvam lensmannskontor til bt.no.

(Dagbladet.no)