Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fyllekula kostet 134 513 kroner

27-åring fra Møre og Romsdal torpederte en butikk med 2,3 i promille. 134 513 kroner må være betalt innen 4. januar 2011.

DAGEN DERPÅ: Ble tung. Tyngre ble det i rettsalen når erstattning og dom ble avsagt. FOTO: TIPSER
DAGEN DERPÅ: Ble tung. Tyngre ble det i rettsalen når erstattning og dom ble avsagt. FOTO: TIPSER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 27 år gammel mann fra Nesset satte seg i bilen og kjørte av gårde med 2,3 i promille i oktober.

Ferden gikk i hundre helt til veien tok til høyre, bilen fortsatte rett frem og en butikk brått kom 27-åringen og hans bil i møte.

Maltrakterte butikken Montér-butikken i Eidsvåg i Møre og Romsdal ble påført skader for 134 513 kroner. 27-åringen tilstod alt i retten tirsdag denne uken.
Romsdal Tingrett dømte mannen til 21 dager ubetinget fengsel og en bot på 10.000 kroner samt at han må betale for skadeverket på butikken, melder Aura-Avis.

Sertifikatet for bil blir inndratt og først om 26 måneder kan han avlegge førerprøve etter full obligatorisk kjøreopplæring.

14 dagers betalingsfrist 27-åringen fikk 14 dager på seg til å betale 134 513 kroner i erstatning til forsikringsselkapet Tennant som fremmet kravet. Dette samtykket den angrende 27-åringen til.

Søndagen etter torpederingen fortalte daglig leder ved Montèr i Eidsvåg, Anne Britt Toven,  til Dagbladet at hun ble vekket av at alarmen gikk 02:30 natten det smalt.

- Bilen har måtte kjørt i stor fart rett av veien og inn i butikken. Som bildene viser, er han kommet et godt stykke inn i butikken, sier hun.

FOTO: TIPSER
FOTO: TIPSER Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!