Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fylte bensin på dieselbiler

Drivstofftabbe stoppet biler i hele Arendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Minst 12 biler har fått motorstopp som følge av at 123-bensinstasjonen på Myrene i Arendal solgte bensin fra en dieselpumpe lørdag formiddag.

Feilen skjedde i 11-tida i formiddag og ble først oppdaget etter et par timer, skriver Agderpostens nettutgave.

Det er ennå uklart hvor mange bileiere som i dag har måttet streve med harkende og hostende kjøretøy som ryker fra eksosrøret og etter hvert stopper helt opp. Viking i Arendal har hentet 12 av bilene, men flere kan være berørt.

-De må tømmes for bensin, og så må motoren kjøres ren med riktig drivstoff. Det er litt av en jobb. Men det skal ikke være noen problem. Bilene må ikke kondemneres, sier Roar Josephsen ved Viking til Agderposten.

Statoil Norge, som eier bensinstasjonkjeden, beklager tabben og lover å dekke reparasjonskostnadene til bileierne.

- Nå jobber vi med å finne ut hvem som har fylt på denne stasjonen i det aktuelle tidsrommet. De som har fått feil drivstoff får tilbud om leiebil fra oss. I ettertid får vi kartlegge hva som har skjedd, sier informasjonssjef Knut Hansen i Statoil til NRK.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media