Fylte steikeovnen med amfetamin

Kvinne i Bergen hadde leiligheten full av narkotika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Da politiet aksjonerte mot leiligheten i Bergen fant de tre kilo amfetamin i steikeovnen. I tillegg fant de et bredt utvalg av ulike narkotiske stoffer, skriver BT.

Den 39 år gamle kvinnen ble arrestert i februar. Politiet fant narkotika på og i kroppen til kvinnen, som vanskelig kunne nekte for å ha oppbevart narkotika. Hun har erkjent de

faktiske forhold og sitter fortsatt fengslet.

Mannlig venn arrestert 

Lørdag ble en venn av kvinnen fengslet i Bergen tingrett, politiet mener mannen sammen med kvinnen har hatt befatning med stoffet.

- Vi har funnet mannens DNA på en tape på amfetaminen, bekrefter politiadvokat Kjetil Kvalvik i Hordaland politidistrikt over BT.

Mannen nekter for å kjenne til narkotikaen, men bekrefter at han har bodd hos kvinnen.

- I denne perioden er det godt mulig at han kan ha tatt bort i noe tape, men han har ikke noe med narkotikaen å gjøre, sier mannens forsvarer, advokat Johan Eide.

Nekter å oppgi navn

Mannen er tidligere domfelt en rekke ganger, blant annet for grove narkotikalovbrudd. Dermed skulle det ikke mye til for at Bergen tingrett fengslet ham for fire uker.

Kvinnen sier hun har hatt et opplegg sammen med en annen person, men har ikke oppgitt noen navn.

Hun må uansett regne med flere år i fengsel. Befatning med så store mengder amfetamin straffes med fengsel i minst fem år.