- Fyren i gul skjorte er bombemannen

Politiet mener de har fanget terrorist i Bangkok på overvåkingskamera.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Bangkok er sikre på at en mann som er fanget opp av overvåkingskameraer på åstedet kort tid før bomba ved Erawan-alteret gikk av, er gjerningsmannen.

- Fyren i gul skjorte er ikke bare mistenkt. Han er bombemannen, slår polititalsmann og generalløytnant Prawut Thavornsiri fast, melder nyhetsbyrået AP.

Statsminister for militærregjeringen, Prayut Chan-o-cha, uttalte tidligere i dag at myndighetene er på utkikk etter en mistenkt som ble filmet av overvåkingskameraer på åstedet, hindualteret Erawan, nær det sentrale Ratchaprasong-krysset, ifølge ABC News.

Setter fra seg sekken På overvåkingsvideoen ses en mann med gul skjorte og svart ryggsekk mens han tar seg igjennom folkemengden ved alteret, som er en mye besøkt turistattraksjon. Klokka 18.40 lokal tid setter han fra seg ryggsekken på en benk og går. Tjue minutter seinere går bomba av.

Tallet på ofre har steget det siste døgnet. Nå er 22 meldt døde og over 100 skadde etter bombeeksplosjonen.

Tidligere i dag ble ei annen bombe kastet fra ei bru over Chao Praya-elva, noen kilometer fra Ratchaprasong. Ingen ble skadd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.