Donald Trump:

Fyrer løs: - Ikke gjort en god jobb

Forholdet mellom Donald Trump og Mitch McConnell har vært alt annet enn strålende. Nå fyrer Donald Trump løs igjen.

HUDFLETTER TRUMP: Under lørdagens høring i riksrettssaken gjorde leder for minoriteten i Senatet, Mitch McConnell, det helt klart hva han syns om stormingen på Capitol Hill og Donald Trump. Vis mer
Publisert

Forholdet mellom USAs tidligere president Donald Trump og Republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell, har vært alt annet enn strålende.

Siden Trump ble president i 2017 har det vært uenigheter mellom de to republikanske toppene, og splittelsen eskalerte da McConnell gikk til angrep på Trump etter den siste riksrettssaken mot ekspresidenten.

Nå fyrer ekspresident Donald Trump igjen løs mot den mektige republikaneren.

- Ikke gjort en god jobb

På spørsmål fra Fox Business-vert Maria Bartiromo om hvordan republikanerne vil klare seg i Mellomvalget i 2022 går Trump hardt ut mot McConnell, og sier at partiet trenger en ny ledelse i Senatet.

- Jeg tror at vi kommer til å gjøre det veldig bra. Vi trenger godt lederskap. Mitch McConnell har ikke gjort en god jobb. Jeg tror de burde bytte ut Mitch McConnell, svarer Trump kanalen ifølge nyhetsnettstedet The Hill.

Ingen republikanske senatorer har til nå uttalt at de ønsker å utfordre McConnell, men heller stilt seg bak ham, ifølge nyhetsnettstedet.

- Seire stort

I forkant av Mellomvalget, som skal avholdes i november 2022, har det demokratiske partiet kontroll over Representantenes hus, mens Senatet er delt 50-50. Til neste år skal alle setene i Representantenes hus, samt 34 av 100 seter i Senatet, på valg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer