Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fyrte av fyrverkeri inne på T-banen

Politiet landet rundt har hatt en travel nyttårsaften, etter flere meldinger om fyrverkerioppskyting på upassende steder.

INNENDØRS FYRVERKERI: En mann ble anmeldt etter å ha tent på fyrverkeri inne på Grønnland T-banestasjon. Illustrasjonsbilde.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
INNENDØRS FYRVERKERI: En mann ble anmeldt etter å ha tent på fyrverkeri inne på Grønnland T-banestasjon. Illustrasjonsbilde. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(NTB): Like før midnatt, selveste nyttårsaften, fikk politiet i Oslo inn melding om en mann som fyrte opp fyrverkeri inne på T-banestasjonen på Grønland.

- Mistenkte blir anmeldt for å ha fyrt opp noen kinaputter eller liknende, og ble bortvist fra området ut natta, opplyser politiet.

Kastet rakett inn i folkemengde

I Egersund i Rogaland ble en 25 år gammel mann anmeldt etter å ha kastet en rakett inn i en folkemengde i sentrum.

I Varhaug i samme fylke måtte politiet rykke ut etter meldinger om en guttegjeng som sto bak «uvettig» oppskyting av raketter mot biler, togskinner, personer og husvegger. Politiet svarte med å ta fra dem fyrverkeriet.

Fikk rakettbatteri i øyet

I Lofoten i Nordland måtte nødetatene rykke ut da en rakett landet på et nausttak som førte til at bygningen tok fyr. Men brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen.

Samtidig meldte politiet i Vestfold om en 16-åring som tente på et rakettbatteri og fikk deler av det i øyet.

I Kristiansund ble en ung mann skadd i ansiktet etter bruk av fyrverkeri i sentrum. Ellers har det vært få meldinger om skader som følge av fyrverkeri.

I tillegg til dårlig håndtering av fyrverkeri, melder politiet om flere mindre branner, i tillegg til mye fyllebråk, vold og feststøy over hele landet

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!