IKKE SIGG: Sigaretter er på lista over ting og tang som ikke er populært om bord dagens rutefly. Foto: KRISTIAN RIDDER-NIELSEN/Dagbladet
IKKE SIGG: Sigaretter er på lista over ting og tang som ikke er populært om bord dagens rutefly. Foto: KRISTIAN RIDDER-NIELSEN/DagbladetVis mer

Fyrte opp en sigg om bord Ryan Air - fikk natt på glattcelle, retur til Milano og 10 000 kroner i bot

Tuniser (43) tok seg sin siste røyk for dagen på vei til Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet) En tunisisk statsborger sitter fengslet i Tønsberg etter at han tente seg en røyk om bord Ryans Air fly fra Milano som landet på Torp i dag klokka 16:00 i dag. Politiet anser røykesuget som som en fare for flysikkerheten.

- Mannen var litt vanskelig å ha med å gjøre. Nå sitter han i arrest og fikk 10 000 i bot og skal ut fra Torp i morgen klokka halv åtte, sier operasjonsleder Knut Henning Bjune til Dagbladet.

Politiet har besluttet å bortvise 43-åringen fra Norge og eskorterer ham til en ny Ryan Air-flyvning i morgen tidlig. Da går turen tilbake til Milano. Fram til da er han innlosjert i en varetektscelle.

Mannen har ingen oppholdtillatelse eller tilknytning til Norge, som politiet kjenner til. og han er anmeldt for  forhold som berøres av fremmedlovgivningen.