Fyrverkeri-tyverier en rekke steder i landet

Stjal for 100 000 fra Kiwi-butikk.

STJÅLET: Det er stjålet fyrverkeri for flere hundre tusen kroner i Norge det siste døgnet. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
STJÅLET: Det er stjålet fyrverkeri for flere hundre tusen kroner i Norge det siste døgnet. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fyrverkeri-tyver har slått til flere steder i landet natt til nyttårsaften. På Kolbotn i Akershus, på Skarnes i Hedmark, på Rong i Hordaland og i Mandal meldes det om innbrudd eller forsøk på det.

Blant annet har tyver fått med fyrverkeri for 100 000 kroner etter å ha brutt opp en container utenfor en Kiwi-butikk på Rong, opplyser Hordaland politidistrikt.

På Skarnes har det i løpet av natten blitt stjålet fyrverkeri fra lageret til butikken Fargerike, melder politiet i Hedmark.

Og på Kolbotn etterforsker Follo politidistrikt tyverier fra en container med fyrverkeri.

I tillegg ble to personer pågrepet da de forsøkte å stjele fyrverkeri fra Plantasjen i Mandal natt til onsdag. De to ble ifølge Agder politidistrikt dimittert etter undersøkelser på stedet.

Fem personer pågrepet og siktet for tyveri av fyrverkeri for nesten 100 000 kroner i Kristiansand natt til tirsdag, melder NRK.

Innehaveren av butikken, i kjeden Fargerike, kontaktet politiet da han ble tipset om at noen tilbød fyrverkeriet via Facebook. Fortsatt er varer for mellom 15.000 og 20.000 kroner på avveie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer