Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fyrverkeri utløste brannalarm på skole

Elever evakuert på Strinda videregående skole da fyrverkeri trolig ble kastet inn i aula.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Politiet har satt i gang etterforskning etter at det som trolig var fyrverkeri utløste brannalarmen på Strinda videregående skole, melder politiet i Sør-Trøndelag.

- Det var trolig fyrverkeri som ble slengt inn gjennom vinduet i en aula på skolen. Dette utløste en automatisk brannalarm. Da brannvesenet kom frem, var brannen slukket. Men det er et 20X15 centimeter stort svimerke på et teppe i aulaen der gjenstanden ble kastet inn, sier operasjonsleder Bård Jacobsen til Dagbladet.no.

Han sier minst en elev skal ha vært vitne til hendelsen, men det er foreløpig uklart hvem som står bak ugjerningen, og om det befant seg noen inne i aulaen da fyrverkeriet ble kastet inn.

- Vi har satt i gang avhør på stedet, og snakker blant annet med denne eleven, sier Jacobsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling