Ga 170 000 til fattige

Märtha og Ari gir penger fra bryllupet sitt til de fattige i Trondheim. De fattige fikk 170 000 kroner, mens paret fikk suppe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Märtha Louise og Ari Behn kom til Trondheim torsdag for å delta i Kirkens Bymisjons tradisjonelle torsdagsarrangement i Vår Frue kirke.

Under suppemiddagen holdt Märtha Louise en tale før hun og Ari Behn overrakte en gavesjekk på 170.000 kroner til gateprest Dag Aakre og styreleder Siv Limstrand i Kirkens Bymisjon.

I talen spøkte hun med at diskusjonen om pengene druknet i diskusjonen om ordet «lysfontene», som dukket opp i Märtha og Aris pilgrimsbok.

Pengene kommer fra overskuddet etter salget av lisensprodukter i forbindelse med prinsessebryllupet i Nidarosdomen i mai i fjor, i tillegg til en gave fra Märtha Louise og Ari Behn etter deres eget boksalg. Pengene skal gå til å finansiere et nytt botilbud for Trondheims fattige.

Etter middagen og gaveoverrekkelsen var det gudstjeneste. Da gudstjenesten var ferdig spaserte paret fra kirken til Hornemannsgården der de deltok i et privat arrangement.

(NTB)

HELHJERTET TIL STEDE: Märtha og Ari i samtale med de fattiges egen gateprest Dag Aakre i Vår Frues kirke.
TAKK FOR SIST: Märtha og Ari fikk bryllupsfest fra trønderne. Nå har de gitt litt tilbake.