Ga blaffen i bot til Celina

Celina Midelfart og Christen Sveaas ankom dronning Sonjas mottakelse i Kunstindustrimuseet i Oslo for seint, kjørte i feil retning i ei enveis-kjørt gate og parkerte ulovlig med ett hjul på fortauet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Litt før klokka 12 i går kom de to millionærene kjørende ned St. Olavs gate i Oslo sentrum, i forholdsvis stor fart - mot enveiskjøringen. Celina satt bak rattet på sin Porsche Cayenne, svingte inn rett foran museet, like under parkering forbudt-skiltet, med ett hjul på fortauet. De to politifolkene fra ordensavdelingen fulgte med på det hele.

- Beklager parkeringen, vi er litt seint ute og vil ikke komme etter dronningen, sa Celina til politiet før hun og Sveaas forsvant inn på museet. Like etter ankom dronningen.

Politifolkene ristet bare på hodet av det hele, men gjorde ingen mine til å gjøre noe med feilparkeringen. Politiet har full myndighet til å gebyrlegge eller fjerne feilparkerte biler.

Beundret bilen

Dagbladets fotograf var til stede da det skjedde. Politifolkene ga uttrykk for at deres oppgave ikke var å passe på Celinas parkering, men å passe på dronningen. Da fotografene på stedet spurte om bilen ikke skulle bøtelegges, svarte politimannen, med glimt i øyet:

- Det betyr ingenting å få en bot på 500 kroner når du har en formue på en halv milliard. Siden hun var så hyggelig og sa «beklager», gjør vi ikke noe med det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.