Lærer dømt til 41 år i fengsel:

Ga elevene muffins med ektemannens sæd

Kvinnen fra Louisiana erkjenner også straffskyld for å ha produsert overgrepsmateriale.

SKOLEN: Elever ved den videregående skolen spiste lærerens bakst, uvitende om innholdet. Foto: Google Maps
SKOLEN: Elever ved den videregående skolen spiste lærerens bakst, uvitende om innholdet. Foto: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En tidligere lærer ved en videregående skolen i byen Livingston i staten Louisiana i USA, sa mandag seg skyldig i flere seksualforbrytelser.

Ifølge lokalavisa WBRZ2 erkjente kvinnen (36) straffskyld for å ha produsert overgrepsmateriale og ett tilfelle av voldtekt.

Muffins med sperm

Kvinnen, som ble arrestert i 2019, erkjente også å ha bakt muffins, tilsatt ektemannens sperm, for så å dele ut baksten til sine elever, skriver The Advocate.

- I dag innrømmet kvinnen forbrytelser og erkjente straffskyld i retten. Hun ga ikke bare avkall på enhver rett til å anke og forsøke å unngå domfellelse, men hun sparte også ofrene fra å måtte gjenoppleve de grusomme forbrytelsene under rettssaken, sa riksadvokat Jeff Landry i en pressemelding mandag denne uka.

36-åringen skal ha utført forbrytelsene sammen med sin daværende ektemann - som på tiden var en høytstående politimann i SWAT-avdelingen.

150 siktelser

Den tidligere læreren kunne risikert opp mot 72 år i fengsel dersom hun ikke erkjente straffskyld, men etter å ha inngått en avtale med påtalemyndigheten venter nå 41 år bak lås og slå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer