Ga gass med politimann på slep

18-åringen ble stoppet i en politikontroll i Bergen i natt. For å slippe unna trykket han gassen i bånn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i natt at en polititjenestemann la merke til en Toyota som grisekjørte ved en bompengebod på Kalfaret i Bergen. Politimannen stoppet bilen, der det satt fire personer, og gikk over for å snakke med den 18-årige sjåføren. Men tenåringen ønsket ikke å innlate en dypere samtale med lovens lange arm. I stedet bestemte den unge sjåføren seg for å stikke av, skriver Bergens Tidendes nettutgave.

Slet etter bilen

Mens politimannen sto ved bilen ga 18-åringen full gass. I et forsøk på å hindre sjåføren i å stikke av, took politimannen tak i bilen, og ble hengende på slep etter bilen et stykke.

Til alt hell kom ikke politimannen til skade. Etter at Toyotaen hadde rast av gårde kom politimannen seg inn i sin egen bil, og la seg på hjul etter 18-åringen. Kort tid etter fant han bilen forlatt i Møllendalsveien. De fire i bilen var borte, men etter et hundesøk i området kunne politiet pågripe 18-åringen i 02-tid i natt.

- Vi er sikre på at det var han som kjørte bilen, sier operasjonsleder Ragnar Lyssand ved Hordaland politidistrikt til bt.no.