Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ga kundene gratis sex etter hver niende bilvask

Avslørt: Pikant samarbeid mellom prostitusjonsvirksomhet og bilvask.

 UVANLIG SAMARBEID:  En bilvask og prostitusjonsvirksomhet samarbeidet om et skreddersydd tilbud til sine kunder i Kuala Lumpur. Illustrasjonsfoto: COLOURBOX
UVANLIG SAMARBEID: En bilvask og prostitusjonsvirksomhet samarbeidet om et skreddersydd tilbud til sine kunder i Kuala Lumpur. Illustrasjonsfoto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De mildt sagt uvanlige businesspartnerne ble avslørt under en politirazzia da politiet påtraff ni vietnamesiske prostituerte på et massasjeforetak.

I tre måneder har bilvasken og prostitusjonsvirksomheten samarbeidet i Kuala Lumpur, Malaysia.

I det som beskrives som et vinn-vinn-partnerskap av avisa The Malay Mail, ble kundene som vasket bilen tilbudt gratis sex etter hver niende vask.

- For å få dette ekstra tilbudet måtte kundene sende bilene til vasking ni ganger innenfor en viss tidsramme. Den tiende vasken ga muligheten for gratis sex, sier Emmi Shah, talperson i politiet.

Politiet regnet razziaen som et rutineoppdrag og ble noe overrasket da de fant fem medlemskort fra bilvasken som satte dem på sporet av saken.

- Da vi stormet massasjeforretningen fikk kvinnene panikk. Noen forsøkte til og med å gjemme seg på lagerrommet, sier Shah.

De ni kvinnene samt fire menn ble pågrepet av politiet på stedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media