Kamala Harris

Ga penger til Kamala Harris

Både USAs president, Donald Trump, datteren Ivanka og finansminister Steven Mnuchin har gitt tusenvis av dollar til Joe Bidens visepresidentkandidat, Kamala Harris.

OVERRASKET: Under en pressekonferanse, like etter at det ble klart at Kamala Harris blir demoktatenes visepresidentkandidat, uttalte Donald Trump at han var overrasket over Jo Bidens valg. Video: Ap Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Demokratenes presidentkandidat, Joe Biden, valgte tirsdag senator Kamala Harris fra California som visepresidentkandidat.

Donald Trump gikk raskt ut på en pressekonferanse i Det hvite hus etterpå og kritiserte både henne og Biden i harde ordelag.

Gjentatte beskrev han henne som «fryktelig» og «ekkel». Han hevdet også at hun har fortalt mange historier som ikke er sanne, at hun er svært ivrig etter å øke skatter, og at hun ønsker å kutte finansieringen av militæret dramatisk.

- Jeg ble overrasket over at han valgte henne, for hun gjorde det så dårlig i primærvalget, og det er som en meningsmåling, sier Trump.

- Veldig, veldig ekkel

En annen grunn til at Trump ble overrasket var fordi han mener Harris var «veldig, veldig ekkel mot Joe Biden».

Trump bruker ofte ordet ekkel om kvinnelige politikere. Blant annet har han brukt beskrivelsen om demokratenes speaker, Nancy Pelosi, hertuginne Meghan Markle og tidligere presidentkandidat Hillary Clinton.

- Jeg velger ham framfor Kamala. Hun er den slemmeste, frykteligste, mest respektløse av alle i Senatet, sier Trump om sin egen visepresident, Mike Pence.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer