Ga politiet Jacksons truser

Michael Jacksons Calvin Klein truser kan gi DNA-bevis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Mickael Jacksons hvite «Calvin Klein»-underbukser og håndskrevne lapper var blant sakene som ble gitt til påtalemyndigheten som behandler barnemishandlingssaken mot den falmende pop-stjerna.

Gjenstandene ble gitt av Henry V. Vaccaro - entreprenøren som fikk gjenstandene fra Jackson-familien etter en rettstvist om et feilslått forretningsforhold.

Vaccaro skal ha funnet trusene i bunnen av garderoben der flere av Michael Jacksons kostymer var lagret. Han hevder å ha blitt fortalt av påtalemyndigheten at trusene skal analyseres på jakt etter DNA som skal sammenlignes med øvrige spor i saken.

Bekrefter beslaget

Robert Honecker fra påtaleenheten i Monmouth County bekrefter at de for flere uker siden overtok gjenstandene. Men han vil ikke si hvorfor de har samlet inn disse. Han sier gjenstandene er gitt videre til myndighetene i California, som senere kom tilbake for å hente flere Jackson-gjenstander fra Vaccaro, melder nyhetsbyrået AP.

Blant annet skal det være to håndskrevne lapper, tilsynelatende fra Jackson, og en jovial liste over «regler» skrevet av et barn som kjente til at Jackson lot barn bo på sin enorme eiendom «Neverland».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.