Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gå rett i fengsel

Den amerikanske sheriffen Joe Arpaio synes folk skal få se hva som skjer i fengselet hans. Så han har installert web-kameraer slik at alle kan overvåke fangene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Nå ser du på det første webkameraet som er installert i et operativt fengsel. Du kan forekomme vold eller seksuelt avvikende oppførsel fra fangene. SE DET NÅ!» står det på hjemmesiden www.crime.com.

Siden er inngangsporten til de fire webkameraene som overvåker Maricopa County Sheriff's Office Madison Street Jail i Phoenix, Arizona.

Ifølge hjemmesiden mener Arpaio at offentligheten har rett til å se hva som skjer i fengselet hans. Han sier at han ikke har noe å skjule. Derfor installerte han webkameraer i fengselet, som er det fjerde største i USA.

I tillegg tror han at når folk ser hvordan fangene har det, vil de tenke to ganger før de begår kriminelle handlinger. Han håper at den eneste gangen du ser fengselet hans, er gjennom webkameraet på nettet.

Her kan du besøke Maricopa County Sheriff's Office Madison Street Jail.

NOEN KJENTE? Her kan du se fangene. Webkamerat oppdateres hvert sekund
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media