- Gå vekk, jeg kan ikke se noe. La meg få dø

To britiske brødre (10 og 12) er tiltalt for drapstrusler, tortur og grov vold mot to jevnaldrende gutter.

DUMPET I RAVINE: Den 11 år gamle gutten ble kastet omtrent ni meter ned en ravine som ligger på nedsiden av der politimannen står før han ble forlatt. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/Scanpix
DUMPET I RAVINE: Den 11 år gamle gutten ble kastet omtrent ni meter ned en ravine som ligger på nedsiden av der politimannen står før han ble forlatt. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To unge brødre, nå ti og tolv år gamle, møtte i dag i Sheffield Crown Court. De er tiltalt for å ha angrepet og torturert en ni år gammel gutt og hans elleve år gamle onkel i Edlington i nærheten av Doncaster i England, melder blant annet Timesonline.

I rettssalen rulles historien om hvordan de to guttene angrep de to andre unge guttene, og til slutt forlot dem 4. april i år. Saken minner på flere måter om det brutale drapet på to år gamle James Bulger i Liverpool i 1993, melder Guardian.co.uk.Funnet bevisstløs Ifølge Guardian.co.uk oppdaget Derek Wright den yngste av guttene i sentrum av Edlington. Gutten, som var barbeint, var da så tilsølt av blod at Wright trodde noen hadde kastet rødmaling på ham.

Wright klarte til slutt å få gutten til å si hva han het og hvor han hadde vært. Mens han snakket med gutten, dro sønnen hans ut til området der de antok at gutten hadde gått i fra. På et nedlagt togspor fant han den elleve år gamle gutten, bevisstløs, svært blodig og med store hodeskader. Han tilkalte politi og ambulanse med en gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer