SAVNET: Syv og et halvt år gamle Gabrelius Bumbulis forsvant under et besøk til Bowlinghallen i Molde. Foto: Politiet
SAVNET: Syv og et halvt år gamle Gabrelius Bumbulis forsvant under et besøk til Bowlinghallen i Molde. Foto: PolitietVis mer

Gabrelius (7) er savnet

Politiet ønsker tips i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet går nå ut med navn og bilde på den sju år gamle gutten som forsvant fra Bowlinghallen i Molde tidlig mandag kveld.

Han heter Gabrielius Bumbulis, er født i Litauen og har et europeisk utseende. Gutten er cirka 130 cm høy, slank, har kort mellombrunt hår, brune øyne og snakker nordmørsdialekt, skriver politiet i en pressemelding.

Sjuåringen hadde på seg en blå collegejakke med glidelås og supermannlogo i front, blå joggebukse med noe hvit skrift og et grønt merkle på høyre lår, svarte sokker og bowlingsko i rødt, hvitt og blått.

Andre politidistrikt er varslet, og gutten er etterlyst både nasjonalt og internasjonalt. Politiet i Nordmøre og Romsdal har bedt om bistand fra Kripos i forbindelse med etterforskningen.  

Politiet sa tidligere i kveld til Dagbladet at gutten kan ha blitt kidnappet.

- Vi kan ikke utelukke at han er bortført mot sin vilje. Det er forhold rundt en del observasjoner som vi har gjort, som gjør at vi har mistanke om det, sier pressekontakt ved ved Nordmøre- og Romsdal politidistrikt, Alf Stormo, til Dagbladet

Politiet ønsker tips fra publikum. Ta kontakt med politiet på telefonnummer 02800.