Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gabriella (25) ringte hjem: - Jeg lever og har det bra

Og så ble samtalen brutt. Hun har vært savnet i Egypt siden mandag.

FIKK KONTAKT: Savnede Gabriella Gardell (25) ringte i kveld hjem til sin mor. Foto: Privat
FIKK KONTAKT: Savnede Gabriella Gardell (25) ringte i kveld hjem til sin mor. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den svenske 25-åringen Gabriella Gardell har vært savnet siden hun sjekket ut fra hotellet i Sharm el-Sheikh i Egypt den 27. august. Rundt klokka 20 i kveld ringte hun hjem til sin mor.

- Hun ringte, og det eneste hun sa før samtalen ble brutt, var at hun lever og har det bra, sier Alexandra Gardell, Gabriellas søster, til den svenske avisa Expressen.

Egyptisk nummer Familien har vært svært urolig for Gabriella, og har gått ut i media og bedt om hjelp til å finne 25-åringen.

- Hun ringte fra et egyptisk nummer. Mamma har kontakt med hotellet som hun bodde på, slik at de har fikset et rom til henne der i kveld, fortsetter søsteren.

Hun sier at familien nå prøver å få kontakt med Gabriella igjen.

- Vi vet ikke hva som har skjedd, eller hvilken tilstand hun er i. Jeg er i sjokk. Men hun lever i hvert fall, sier Alexandra til Expressen.

Alene på ferie Gabriella Gardell fra Visby på Gotland var alene på ferie i den kjente turistbyen Sharm el-Sheikh i Egypt, og sjekket ut av hotellet hun bodde på på mandag denne uka, akkurat som planlagt.

Men hun kom ikke hjem til Sverige.

Hun bodde på luksushotellet Tropitel Naam Bay, der hun var sjekket inn under sin fars navn, noe som gjorde at det tok noen dager før familien fikk bekreftet at Gabriella i det hele tatt hadde bodd der.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media