Gadd ikke stå i kø

Tok et valg som vil koste ham dyrt.

UFORSVARLIG: I England blir en mann dømt til 15 måneder fengsel etter å ha kjørt en bil i togskinnene. Video: KameraOne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag ettermiddag delte det britiske politiet en video på Twitter av en bil som kjørte på togskinnene, like utenfor Birmingham, skriver Sky News.

Mannen skal ha kjørt nesten én kilometer på togskinnene før han forlot bilen. Han gjorde tabben av å glemme mobilen i bilen, og dermed var det enkelt for politiet å finne gjerningsmannen.

Den ville kjøreturen skjedde 9. mai, men bildene er ikke offentliggjort før nå, i forbindelse med dommen.

- Sjokkerende

- Se det sjokkerende øyeblikket da en sjåfør kjørte nedover togskinnene like ved Birmingham. Han vil nå få mer enn nok av tid til å reflektere over den umåtelig farlige og meningsløse handlingen i fengsel, skriver britisk politi fra Twitter-kontoen sin. Se innlegget fra politiet nedenfor.

15 måneder fengsel

Nå informerer politiet i Storbritannia at den uvørne bilisten har fått en fengselsdom på 15 måneder for den hensynsløse og farlige kjøreturen.

Han måtte også betale en offeravgift på 156 pund, som tilsvarer 1800 kroner.

Ved å kjøre på togskinnene skapte den britiske mannen forsinkelser helt opp mot åtte timer. I tillegg ødela han materiell langs jernbanen til en verdi av 23 000 pund, som tilsvarer 276 000 norske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer