Gal danske: -  Jeg er Maud Angelicas far

Den 40 år gamle dansken som har fått besøksforbud overfor Märtha Louise og hennes familie, tror at han er far til Maud Angelica.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Som Dagbladet skrev i går, har den danske 40-åringen fått besøksforbud overfor prinsesse Märtha Louise og hennes familie, etter at han har skrevet mange brev av truende karakter.

Dansken inbiller seg at han er far til Maud Angelica. Han tror også at han har fått et pengebeløp fra noen i kongefamilien for å holde dette hemmelig, får Dagbladet opplyst.

Ikke tvangsinnlagt

Dette er første gang dansken har fått besøksforbud, og han er den eneste som har rettens pålegg om ikke å nærme seg noen av medlemmene i kongefamilien.

40-åringen bor i Oslo sentrum, og skal også ha hevdet at kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har vært på besøk hos ham. Mannen er undersøkt av lege, men det ble ikke konkludert med at han må tvangsinnlegges.

40-åringen skal over lang tid ha skrevet flere brev til prinsessen. Ifølge politiet har innholdet forandret seg den siste tida. I brevene omtaler han en rekke personlige forhold i kongefamilien.

Märtha Louise er den i kongefamilien som får flest trusler. Til tider har opptil ti menn opptrådt på en truende måte.

40-åringen har ikke oppsøkt familiens nye hjem i Lommedalen. Dagbladet får likevel bekreftet at sikkerhetsvaktene nå er ekstra påpasselig når familien beveger seg utenfor eiendommen.

Politisak

Informasjonssjef Wenche Rasch sier på generell basis at Slottet mottar mange brev og hilsninger.

-  Det hender at vi mottar brev fra forvirrede personer, men håndteringen av dette er det politiet som tar seg av, sier Rasch.

Leder for eskortetjenesten, Derek Strøm-Normann, vil ikke kommentere denne saken.

IKKE ARIS: Den danske 40-åringen tror at det er han som er faren til Maud Angelica. Bildet er tatt i fjor.