Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Galina-drapet: Nå ber politiet alle som var ved Operaen onsdag ettermiddag og kveld om å ta kontakt

Særlig de som tok bilder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet ber nå alle som var i området ved operaen i Oslo onsdag ettermiddag/kveld 16. desember, og spesielt personer som tok bilder eller video, om å ta kontakt.

- Vi har allerede fått inn interessante bilder fra personer som var i området, og vi tror at det kan være flere som har bilder som kan være av interesse, sier Stein Olav Bredli, leder for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt, i en pressemelding.

Politiet antar at Galina Sandeva ble drept i sin egen bil, en blå Fordi Fiesta med bulgarske skilter, onsdag 16. desember. Hun ble funnet død dagen etter.

Tidligere i dag sa politiet at de hadde fått et «viktig og konkret tips», men de trenger altså mer hjelp fra publikum for å kunne løse saken på den 28 år gamle bulgarske kvinnen. Sandeva var sexarbeider, og en av politiets hovedteorier er at hun kan ha blitt drept av en sexkunde.

SLIK VAR HUN KLEDD: Politiet gikke i går ut med beskrivelse av klesdrakt til Galina Sandeva som ble funnet død i sin egen bil på Bispekaia i Oslo. Bildene er tatt opp av et overvåkningskamera i forbindelse med kjøp av mat i Oslo sentrum ettermiddagen, onsdag 16.12.15. Politiet går ut med bilder og beskrivelse for å få inn ytterligere opplysninger og tips i saken.
Foto: Politiet / NTB scanpix
SLIK VAR HUN KLEDD: Politiet gikke i går ut med beskrivelse av klesdrakt til Galina Sandeva som ble funnet død i sin egen bil på Bispekaia i Oslo. Bildene er tatt opp av et overvåkningskamera i forbindelse med kjøp av mat i Oslo sentrum ettermiddagen, onsdag 16.12.15. Politiet går ut med bilder og beskrivelse for å få inn ytterligere opplysninger og tips i saken. Foto: Politiet / NTB scanpix Vis mer

Politiet gikk i går ut med overvåkningsbilder av Galina Sandeva, tatt bare timer før politet mener hun ble drept onsdag kveld.

Bildene viser Sandeva i det hun handler mat i Oslo sentrum. Da hadde hun på seg en kort mørk olivengrønn boblejakke med sort pelskrage, blå olabukser og svarte høyhælte støvletter til knehøyde.

Dette er de samme klærne politiet mener hun hadde på seg da hun ble drept.

Politiet ber publikum ta kontakt på tipstelefonnummer 22669600 eller e-post: kriminalvakten.oslo@politiet.no, merket «bispekaia».

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media