Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Gamal bruker barna

- Jeg ble skuffet og sjokkert da jeg så hvordan Gamal Hosein brukte barna sine i media for å få sympati da han slapp ut av fengselet før helgen, sier Liv Sofie Østensen, mor til avdøde Gry Hosein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg føler han har brutt en avtale om at barna skal holdes helt utenfor mediedebatten i Gry-saken, sier Østensen til lokalavisa Varden.

- Det var en avtale fra aller første stund i denne saken at barna skulle holdes helt utenfor medias oppmerksomhet og skjermes fullt og helt. Den avtalen synes jeg han nå har brutt.

Hun aksepterer at mannen som er dømt for drapet på hennes datter nå er løslatt i påvente av ankebehandlingen, men sier hun har sett seg lei av «rosenrøde framstillinger» i media.

- Gry og Gamals datter på 12 år sier hun ikke kjenner seg igjen i den framstilling Gamal Hosein har gitt. Og det er særlig når det gjelder besøket hun hadde i fengselet med sin far hun reagerer sterkt. Møtet i fengselet var slett ikke så rosenrødt og uproblematisk for henne som Hosein fikk det til å høres ut på tv og i pressen sier Østensen.

Avviser avtale

Hun sier det var Gamal Hosein som presset på for å få i stand møtet med barna i fengselet.

- Avtalen var at det skulle gå stille for seg i ettertid - for å skåne barna. Men etterpå har han brukt møtet i fengselet for å få sympati og publisistet om sin sak, sier Østensen.

Gamal Hosein avviser at han har brutt noen avtale.

- Det må være en misforståelse hvis min svigermor - barnas bestemor - mener at jeg har brutt en avtale når det gjelder barna og omtale i media. Jeg svarte jo bare på det som journalistene spurte om da jeg slapp ut av fengselet, sier han til Varden.

Les hele saken i avisa Varden her.

(Dagbladet.no)

<B>SATT FRI: Gamal Hosein.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling