Gamal draps-tiltalt

Som ventet innstilte politiet i Skien på å tiltale Gamal Hosein for forsettlig drap på sin kone Gry Hosein. Det melder TV 2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bakgrunnen for innstillingen skal ifølge TV 2 være at Gamals tenåringsnevø i forrige uke innrømmet, etter press fra politiet, at han hadde et forhold til Gry Hosein. Han skal også ha fortalt om to hemmelige mobiltelefoner som ble benyttet når han snakket med Gry Hosein.

Politiadvokat Jon H. Borgen ved Skien politidistrikt sier til TV 2 at han ikke har anledning til å kommentere innholdet i sin innstilling som ble oversendt statsadvokaten fredag. Han vil heller ikke kommentere hvem politiet har avhørt og innholdet i vitneavhørene.

Gry Hosein forsvant fra familiens gatekjøkken Faresgrillen lørdag 13. januar, og ble meldt savnet av sin mor dagen etter.

Det ble funnet et kvinnelik 6. mars i Skienselva og dagen etter ble det slått fast at kvinnen var Gry Hosein. Rettsmedisinere som undersøkte liket kunne ikke med sikkerhet fastslå hvordan Gry Hosein ble drept. I obduksjonsrapporten heter det at de ikke kan utelukke drukning, men det er konstatert et merke på halsen, som etter et håndgrep. Politiet tror at Hosein tok livet av sin kone i Faresgrillen og senere dumpet liket.