Gamal får daglig kjærlighetsbrev

Hver dag kommer det inn brev og telefoner fra kvinner som vil ha kontakt med Gamal Hosein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er han mange av de interesserte kvinnene henvender seg til. De skriver eller ringer til forsvareren og lurer på hvordan de kan komme i kontakt med Hosein. Det er alt fra de som han synes ser kjekk ut til synske personer som tar kontakt. Kvinnene kommer fra hele landet. Det er også mange som skriver direkte til Gamal Hosein i fengselet.

Sjekking og morsinstinkt

- En kombinasjon av sjekking, morsinstinkt og spenning er bakgrunnen for alle henvendelsene, sier Hoseins forsvarer Jon Christian Elden til Telemarksavisa.

- En person som er så mye avbildet i media blir fort spennende. Mange jenter uttrykker nettopp det, at det er spennende. En del kvinner er tydelig på sjekker'n, mens andre sender oppmuntrendre brev. Mange vil høre hans versjon. Mannen i gata tror ikke bestandig politiet har rett, sier Elden.

Elden forteller også at saken vekker morsinstinktet hos mange. De synes synd på ham fordi han har mistet kona og ikke får se barna.

Oppmuntrende

Hosein synes ifølge Elden at det er hyggelig med den kvinnelige oppmerksomheten.

- De oppmuntrende variantene hjelper ham jo gjennom hverdagen. Det er klart det er hyggelig å høre fra folk som tror på ham, sier Elden til TA.

SVARER IKKE: Gamal Hosein får daglig henvendelser fra kvinner som vil ha kontakt. Men han svarer ikke. - Det er ikke hans stil, sier hans forsvarer John Christian Elden.
MANGE BREV: Gamal Hoseins forsvarer John Christian Elden får mange av brevene og telefonene fra kvinnene som vil ha kontakt med Hosein.