Gamal får svar i morgen

Først i morgen blir det avklart om Gamal Hosein fortsatt må sitte i varetekt, eller om han settes fri. - Jeg er optimist, sier hovedpersonen selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tydelig sliten, etter flere uker i varetekt, møtte drapssiktede Gamal Hosein i formiddag i Skien forhørsrett til nytt fengslingsmøte. Rettsmøtet varte i fem lange timer.

Forsvarer Jan Erik Granmo krever løslatelse på vegne av sin klient, mens politiet vil ha Hosein varetektsfengslet i to nye uker av hensyn til bevisforspillelsesfaren. Sist gang, 23. januar, ble siktede fengslet for fire uker av lagmannsretten.

Tror på rettferd

Gamal Hosein hele tiden hevdet at han ikke har tatt livet av sin kone og skjult liket. Politiet mener han lyver.

-Jeg føler meg trygg. Jeg har ikke gjort noe galt, og jeg er optimist, sa Gamal Hosein til Dagbladet.no like før rettsmøtet begynte i Skien forhørsrett klokka 10 i formiddag. Hans forsvarer, Jan Erik Granmo, mener politiet kun har en forsvinningssak, og at det ikke finnes noen holdbare bevis for at Gamal Hosein har tatt livet av sin kone. Under dagens rettsmøte ble det ikke lagt fram noen tekniske bevis i saken.

- Gamal føler seg urettferdig behandlet, sier Granmo til Dagbladet.no

Politiets drapsteori

Politiet har satt inn store ressurser for å finne ut hva som skjedde med Gry lørdag 13. januar i år.

Ifølge ektemannen forlot hun butikken deres ved Odd stadion i Skien. Hun gikk mot sentrum for å kjøpe noen presanger. Deretter skulle hun videre til sin mor.

Politiet mener Gamal forklarer seg uriktig, og at sannheten er at han kvalte sin kone inne i butikken, skjulte liket, for senere å dumpe det på et ukjent sted. Politiets mange søk i Skien og området rundt, har ikke gitt noen resultater.

Tydelig sliten

Gamal Hosein så sliten ut da han møtte i retten i dag. Han har ikke sett sine to barn siden han ble siktet for drapet på sin kone.

- Han er i bra fysisk form, sier Granmo.

Aktor, politiadvokat Jon Borgen fikk gjennomslag for begjæringen om lukkede dører under dagens rettsmøte. En av grunnene til at politiet frykter bevisforspillelse i saken, er at to etterforskere som er i Israel ikke er ferdige med sine avhør.

<B>I RETTEN IGJEN:</B>Gamal Hosein (35) er optimist før dagens rettsmøte. Her fra rettsmøte 23. januar.