Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gammal moro

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • «De kommer aldri tilbake» er et stående uttrykk fra bokseringen når mesteren enten er slått ut eller slutter på toppen. Ingen regel uten unntak, men den delen av idrettshistorien er i hvert fall strødd med triste comeback. Vi håper jo inderlig at det ikke bare blir gammal moro når det forrige årtusens jedi-riddere i norsk fotball nå vender tilbake. Vi noterer at deres elever og beundrere i avisredaksjonene tar eldrebølgen og fryder seg.
  • I Fredrikstad lurer noen på om det nå blir mange lange baller mot tårn, mens man i Trondheim nesten ikke tør spørre om gjennombruddshissigheten har holdt seg i møllpose. Når vi på denne måten gir uttrykk for en avventende holdning til frelsernes gjenkomst, regner vi med å bli lyst i bann av de mange med fotballfaglig meningssertifikat. Men saklig sett varsler vel nedstigningen fra hornene på veggen et mellomspill mens vi venter på at framtidas menn får slippe til i norsk fotball.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media