Gammelkomunister i media

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ser til min forferdelse at tidligere RV høvding A S Myhre er ute og svinger seg igjen, sist på TV hvor han var innkalt som ekspert på menneskerett.

Dagen etter er han trukket fram fra glemselen og intervjuet av en avis som passer på å sitere vennene hans "Aslak er en grei kar" "Aslak er ærlig og frittalende mm." sitater som svigersønnene til Saddam sannsynligvis kunne fått seg til å gi - umiddelbart før de returnerte til Irak for å bli drept.

Jeg stiller meg kritisk til at NRK bruker en fyr med bakgrunn i en voldsideologi uten sidestykke i historien til å diskutere noe som ikke angår nettopp voldsutøvelse og hvordan dette var tenkt tillempet i vesten. Hva slags legitimitet og bakgrunn har Myhre som debattant i spørsmålet om hvordan folk skal ha det.

Jeg er tilhenger av at folk skal få en sjanse, men Myhre & co burde gå en runde med alle ofrene for ideologien sin i det kommunistiske Sovjet, det nasjonalsosialistiske Tyskland, kommunist Kina og Pol Pots Kamputsjea, alle "fyrtårn" for den rette læren.

Avslutningsvis; hvor har fyren vært de siste årene? Sosialismen og kommunismen er død, eksperimentet er slutt- det virket ikke.

At Myhre har som ønske at han skal våkne en morgen å få nyheten om at sosialismen er innført i Norge kommer heldigvis aldri til å skje.