Gammelt kondom delt ut på Sp-stand

Et kondom som var utgått på dato for fire år siden. Det ble delt ut på Senterpartiets valgstand i Oslo. Et triks for å styrke Bygde-Norge?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da ungdomsbladet Spirit sjekket hvilket parti som deler ut best gratiseffekter, avslørte de samtidig at Senterungdommens valgkampmateriale inneholdt kondomer som var gått ut på dato i september 2001.

-  Åh, herregud - her må det ha skjedd en glipp! Kondomene skulle vært fjernet, for de stammer fra en tidligere valgkamp, sier fungerende fylkesleder Signhild Samuelsen i Oslo Senterungdom.

Nye velgere

Spirit spekulerer spøkefullt på om Senterpartiet har funnet nye måter å befolke Bygde-Norge på. Eller trodde partiet kanskje at de kunne skape nye velgere gjennom å dele ut usikre kondomer?

-  Aldeles ikke, he-he, ler Samuelsen.

Sp-ungdommen beklager

-  Uansett beklager vi dette på det sterkeste. Gjett om vi vil dobbeltsjekke at alle kondomene er fjernet før vi eventuelt deler ut flere hylstre! lover Samuelsen. Og det er kanskje best, for på nøkkelringen som de ligger inni, står det: «Senterungdommen - et sikkert valg.» Ifølge NRK er de over to millioner kondomene som helsemyndighetene deler ut hvert år, heller ikke sikre nok.

VALGKAMPMATERIALE: Oslo Senterungdoms fungerende fylkesleder, Signhild Samuelsen, viser fram kondomhylsteret med et kondom som ikke har gått ut på dato.