Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Går av etter elskovsskandalen

Den blinde inneriksministeren David Blunkett trekker seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det startet med en elskerinne. Innenriksminister Blunkett (57) slapp i første omgang å gå av på grunn av affæren med sin gifte elskerinne, som han også fikk barn med.

Grunnen var at Blunkett hadde klarert forholdet med Tony Blair på forhånd.

Nå er likevel Blunkett måttet gå av. Det melder AP.

- Jeg har alltid vært ærlig når det gjelder min erindring av det som har skjedd. - Men andre oppfatninger om dette krever at jeg tar ansvar. Det er grunnen til at jeg med stor sorg har bedt statsministeren om avskjed i dag, sier Blunkett.

Snek i visumkøen

En annen grunn til bråket rundt Blunkett var påstanden fra hans nå hatske, godt gifte elskerinne om at han skaffet hennes filippinske barnepasser visum utenom køen. Vanligvis tar dette et år. Forholdet mellom de to er altså slutt.

David Blunketts elskerinne, Kimberly Quinn, har sønnen William på to, som ifølge en privat DNA-test er Blunketts - og ifølge herr Quinn er hans. Og hun er gravid med sitt neste barn - som også er hans, ifølge Blunkett. Nå vurderer han å bruke loven som han selv har laget for å tvinge gjennom en offisiell DNA-test. Ryktene sier at innenriksministeren ikke greier å glemme fru Quinn etter forholdet som varte i tre år - og startet seks uker etter at hun giftet seg med herr Quinn.

For et par uker siden skal Blunkett ha sagt at han er villig til å gi opp sin politiske karriere for å finne ut om han virkelig er far til elskerinnenes barn.

Ifølge SkyNews er det på grunn av påstander om at han har misbrukt sin stilling han nå går av.

<B>UT AV REGJERINGEN:</B> Blinde David Blunkett har fratrådt sin stilling.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media