Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Går fra Fleksnes til Flåklypa

STAVANGER (Dagbladet): Multicyde, som slo gjennom med Fleksnes-melodien i «The Claptrap», gjør det igjen. Nå med Flåklypa!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svenske La Cream blir presentert som den største attraksjonen på konserten Dance Tour '99 påskeaften.

Men det spørs om det ikke knytter seg størst spenning til Multicydes blodferske blanding av hipphopp og Ludvig-melankoli.

Sangen er nettopp blitt spilt inn i studio, og er så fersk at den ikke har fått et endelig navn. Foreløpig heter den Advancable, og er en av to kandidater til å bli Multicydes neste singel. Advancable og en rekke andre låter fra bandets neste plate skal urframføres i Stavanger lørdag.

Bare nytt

- Dette blir første gangen hvor vi kan spille låtene fra det nye albumet offentlig. Vi kommer nesten utelukkende til å spille nye sanger, røper Lars Larssen Naumann i Multicyde.

Når Dagbladet ringer ham, er bandet fortsatt i studio og spiller inn nytt materiale. Det blir med andre ord blodfersk musikk publikum vi får høre.

- Den nye plata består av mye variert materiale. Vi holder oss ikke innenfor én sjanger av hipphopp eller ræpp, sier Naumann.

Vil ha 6000

Multicyde er langt fra den eneste attraksjonen på påskeaften-konserten. La Cream, Toy Box, Basic Element og Inferno skal også spille, og hvert band får 45 minutter hver til rådighet. Arrangørene har hentet inn H.C. Andersen fra Petre som konferansier. Dance Tour-arrangementet ble holdt første gang i fjor påske.

<B>FALI', DET:</B> Multicyde bruker stadig vårt nasjonale musikkarkiv som inspirasjon.