Går løs på kvinner i parker

En kvinnelig jogger ble knivstukket i en park i London på fredag. Nå frykter politiet en seriemorder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinnelig jogger (39) ble fredag knivstukket flere ganger i en park i Nord-London. Politiet opplyser at det eneste motivet de har funnet er gjerningsmannens «selvtilfredsstillelse».

Slår til i parker

Etterforskerne tror det er den samme mannen som står bak angrepet på joggeren og drapet på 27-årige Margaret Muller for ti måneder siden. Den amerikanske kunstneren ble drept i en park i Hackney.

- Vi jobber ut fra teorien om at den samme personen står bak, sier politioverbetjent Jon Shatford til SkyNews.

Han opplyser at de to angrepene har mange likhetstrekk.

- De ser ikke ut til å ha noe seksuelt motiv, og det dreier seg heller ikke om ran. Den eneste årsaken til disse angrepene er selvtilfredsstillelse, sier Shatford.

Lege kom til

Han opplyser at fredagens offer først trodde hun ble slått i overkroppen.

- Hun oppdaget deretter at hun ble våt i området der hun trodde han hadde slått henne. Hun følte seg raskt uvel og falt til bakken.

En kvinnelig lege på tur med barna sine hjalp kvinnen.

- Det er nok på grunn av den snarrådige legen at dette ikke endte som en mordsak, sier Shatford.

Den kvinnelige joggeren har fortalt politiet at hun på forhånd opplevde det ubehagelig at en mann fulgte henne. Begge de aktuelle kvinnene hadde mørkt hår og er lave av vekst.

Politiet oppfordrer kvinnelige joggere om å la være å løpe alene. Gjerningsmannen skal være en hvit mann tidlig i 20-åra, muligens yngre. Han hadde på seg hettejakke.

KNIVDREPT:</B> Den 27-årige amerikanske kunstneren Margaret Muller ble drept på joggetur i Victoria Park i Øst-London 3. februar i år. Fredag ble en ny, kvinnelig jogger angrepet.