Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Går til luremus-anmeldelse

Den såkalte luremus-siden på Internett ble i går stengt. Samtidig varsler 22 år gamle Sharon Thorsen at hun politianmelder ærekrenkelsene. Flere vurderer å gjøre som Horten-jenta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På luremus-nettsiden er navngitte jenter sjikanert på det groveste for å ha flørtet, lokket og lurt gutter - for så å trekke seg i siste liten. Nå er nettsiden stengt.

I mellomtida unnskylder Daniel Døderlein seg og beklager det inntrufne.

19-åringen er administrerende direktør i Tønsberg-bedriften WWW Norge AS, som eier nett-domenet der 281 påståtte luremus er hengt ut med fullt navn.

- Vi har mottatt negativ respons på et nett-domene som er driftet av WWW Norge AS. Derfor har vi nå stengt nettsiden, opplyser Døderlein.

Han står oppført som luremus-domenets kontaktperson, men avviser blankt at han er involvert privat:

- WWW Norge AS har opprettet nett-tilgangen. Noe annet har ikke vi å gjøre med dette.

- Flere jenter hevder at du har vært involvert?

- Det stemmer ikke. Jeg har aldri skrevet på luremus-siden.

I går ringte Sharon Thorsen til politiet i Horten, og i dag leverer hun formell anmeldelse. Hun er ikke i tvil om at Døderlein står bak sjikanen:

- Han er den eneste ukjente personen som har kontaktet meg de siste månedene. Jeg oppfattet forslagene og spørsmålene han kom med som unaturlige og upassende, sier Sharon Thorsen til Dagbladet.

Også to jenter fra Tønsberg er sikre på at Døderlein er involvert. På nettet er én av dem satt i forbindelse med gruppesex, mens det konkluderes med at venninnen burde vært «henrettet på åpen gate».

- Vi vurderer å politianmelde forholdet, sier jentene.