Går ut med navn på savnet etter båtulykke

Frivillige har natt til fredag søkt etter en antatt omkommet mann i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane, uten funn. Politiet går nå ut med navnet på vedkommende.

LETEAKSJON: Både redningshelikopter, redningsskøyten og dykkere ble satt inn i søket etter en mann som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane. Foto: Asbjørn Eikerol / NTB scanpix
LETEAKSJON: Både redningshelikopter, redningsskøyten og dykkere ble satt inn i søket etter en mann som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane. Foto: Asbjørn Eikerol / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var den 46 år gamle Bjørn Ove Steig fra Leikanger i Sogn som ble meldt savnet etter båtulykken i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane i går, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding fredag ettermiddag.

Politiet frigir navnet i samråd med de pårørende.

Mannen var på tur med barna da han falt over bord. Ifølge Firda har frivillige i fire båter søkt natt til fredag.

- Det er ikke gjort funn i natt, forteller brannsjef Øyvind Helle i Fjaler kommune til lokalavisa, som skriver at letingen fortsetter med fine forhold fredag, både på vannet og fra land.

Politiet fikk melding om saken rett etter klokka 12 torsdag. Flere vitner meldte om at en mann hadde falt over bord fra en båt som var ute mellom Bjerganeset og Holmen i Dalsfjorden. Søket pågikk hele torsdag.

- Vi har avsluttet for kvelden. Det er avsluttet som redningssøk, og vil fortsette som søk etter antatt omkommet, sa vakthavende redningsleder Eirik Walle ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB torsdag kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer