Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Går ut med vitneobservasjoner

Politiet vil søndag gå ut med opplysninger om ulike observasjoner gjort av vitner etter at drosjesjåføren Thomas Knutsen (24) ble drept natt til onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til sammen har politiet fått inn nærmere 120 tips i saken og det er foretatt mellom 70 og 80 vitneavhør.

- Vi har fått inn vitneobservasjoner som er gjort forskjellige steder og ønsker å gå ut med en del av disse opplysningene. Folk kan ha opplysninger som de selv kanskje tror er uvesentlige, men som kan settes inn i en sammenheng av oss, sier lensmannsfullmektig Bjørn Bratteng ved Nittedal lensmannskontor til NTB.

Ved å gå ut med opplysninger håper politiet at folk lettere kan huske om de var i nærheten av de aktuelle stedene.

Ingen peker seg ut

Bratteng understreker at politiet er interessert i å komme i kontakt med personer som har kjørt til, i, eller fra Nittedal i tidsrommet fra klokka 02.00 til 05.00 natt til onsdag.

- Det kan også være folk som har vært ute og gått, luftet bikkja, folk som reiser tidlig til jobb og lignende, sier Bratteng.

Politiet har foreløpig ikke kommet fram til noe som gjør at én person eller et bestemt miljø peker seg ut som spesielt interessant i etterforskningen.

Sjekker basisstasjoner

Politiet jobbet lørdag blant annet med å kartlegge data fra anlegget i drosjebilen til Knutsen. Politiet vet i hvilket område turen foregikk, men Bratteng vil ikke gå inn på detaljer i reiseruten fra Oslo sentrum til Nittedal.

Bratteng bekrefter også at politiet vil søke etter informasjon i basisstasjoner langs veiene for å kartlegge bruk av mobiltelefon i drosjen under turen fra Solli plass til Nittedal. En slik kartlegging kan avsløre eventuelle samtaler til eller fra mobiltelefonen til gjerningsmannen.

- Vi jobber kontinuerlig med å få oversikt over samtaletrafikken på mobiltelefon, men har foreløpig ikke fått ut data fra disse stasjonene, opplyser Bratteng.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media