TikTok og undertøy

Går viralt med utflod-video

- Visste dere at vi kan bleike undertøyet vårt?

KROPPSVÆSKER: Alyssa viser fram undertøyet sitt i TikTok-videoen som har gått viralt, der hun forteller at utflod kan bleke tekstiler. Video: Tiktok / @uhlissuhrose Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Å lære noe nytt om meg selv og underlivet mitt var ikke det jeg hadde sett for meg, der jeg lå og scrollet igjennom TikTok her en kveld. Men jammen gjorde jeg ikke det.

Plutselig innimellom videoer av personer som danser og folk som spiller ut sketsjer, dukket det opp en video som starter med setningen: «Om du ikke har en vagina, kommer du nok til å bli ganske forvirret av det jeg har å si».

Det er 21 år gamle Alyssa som snakker i videoen, som på to dager har blitt sett i underkant av fem millioner ganger.

- Er ingen andre livredde over blekeegenskapene til en vagina? Hvordan klarer hun det?

En setning jeg ikke noensinne trodde jeg skulle høre, der jeg lå sammenkrøllet under dyna, med headsettet i ørene og lyset fra telefonskjermen i ansiktet.

- Ja, jeg kommer til å vise dere undertøyet mitt. Fordi jeg er komfortabel med den personen jeg er, fortsetter Alyssa mens hun viser fram undertøy, som for ordens skyld er helt rent, men som har blitt bleiket i partiet som dekker skjeden.

Nytt for mange

Over en million har likt videoen og 74 personer har svart på den med en egen video eller en «duet», som det heter på appen, der de enten viser fram sitt eget undertøy som har blitt bleiket, eller er gynekologer eller helsepersonell som forklarer hva det er som skjer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer