Garanterer politisk duell

Frp's og SVs ungdomspartier er enige om én ting: De vil møtes til debatt.

DEBATT-DEBATTEN:  Fpu-leder Himanshu Gulati og SU-leder Andras Halse garanterer at de vil møtes til politisk duell neste år. Foto: Kjetil Magne Sørenes / Dagbladet
DEBATT-DEBATTEN: Fpu-leder Himanshu Gulati og SU-leder Andras Halse garanterer at de vil møtes til politisk duell neste år. Foto: Kjetil Magne Sørenes / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fpu-leder Himanshu Gulati og SU-leder Andras Halse er for en gangs skyld samstemte.

De to gjør det klart at de vil arrangere debatt - uansett hva de andre ungdomspartiene måtte mene.

- Jeg er rystende uenig med SU i det aller meste. Nettopp derfor er det viktig at vi møtes til reell debatt, der våre meninger brytes mot hverandre, sier Gulati til Dagbladet.

- Skoledebattene er mange førstegangsvelgeres første møte med politikken. Da skulle det bare mange at vi gjør vårt for å opprettholde en så viktig tradisjon, sier Halse.    

Vurderer valgtorg Det er Utdanningsdirektoratet som har ansvar for organiseringen av skolevalgene, i dialog med ungdomspartiene. I fjor var partiene enige om at den tradisjonelle skoledebatten ble umulig kort tid etter massakren på Utøya. Derfor ble den tradisjonelle debattene erstattet med buttons og brosjyrer på såkalte valgtorg.

AUFs sentralstyre skal ta stilling til partiets ønsker for organiseringen av skolevalget til neste år. AUF-leder Eskil Pedersen kan ikke garantere at ungdomspartiet ville slå ring om de tradisjonelle skoledebattene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer