Gardermo-showet slaktet!

Dagbladet :på nettet ba leserne gi terningkast og kommentere Gardermoens åpningsshow. Det ble mye slakt. -Katastrofe! - Søppel! - Skandale! - Buklanding! var noen av kommentarene. Men noen lesere ga også showet topp-karakter. Les dommen:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dansene var fabelaktige. Musikken ikke så bra

Maik Nygaard (magdnyga@online.no)

Det var det største VÅSET jeg noen gang har sett!! Å kalle dette kunst eller kultur er en hån mot kulturen!!

Morten

Showet var kjempebra.

Sendes det i reprise ?

Johnny (jobhanse@pc.grm.hia.no)

Støy og søppel - ikke verdig et land som kaller seg en kulturnasjon!

Jo K Hårsaker

Showet i seg selv var en vakker kunstnerisk opplevelse, men var dette virkelig nødvendig? Når vi vet at åpningsseremonien kostet omtrent 10 millioner kroner, må det være lov til å sette spørsmålstegn.

Hvorfor heller ikke sikre innfartsårene til Gardermoen, slik at dødsulykker kan forebygges? Jeg satt med en fornemmelse av en olympisk åpningsseremoni, og med tanke på at dette bare er en utrolig dårlig planlagt hovedflyplass, mener jeg det er galt å ' dekke' over dette med en iscenesatt reiseskildring.

Nei, det hadde vært nok om Kongen hadde klippet snoren og sendt det første flyet avgårde. Selve kunstuttrykket gir jeg terningkast 4.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer