Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gardermo-tåke gir forsinkelse

Tåken over Oslo lufthavn Gardermoen i går førte til forsinkelser i flytrafikken i dag. Det gjorde at folk rundt om i landet måtte vente en god stund på påskeaviser og påskegjester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tåkeproblemene i går ettermiddag og kveld gjorde at hovedflyplassen var tom for fly da trafikken skulle starte i morges.

- Det tok tid for flyselskapene å få fly på plass, og først rundt klokka 10 i dag begynte det å bli fly i trafikken, sier informasjonsdirektør Knut Egil Hansen i Oslo Lufthavn AS til NTB.

Alle avganger i morges ble forsinket, og ved 10-tiden var den opp mot én time. En god del flyavganger ble kansellert, mens de flyene som kom seg avgårde var fullastet.

Det var ventet stor påsketrafikk i dag, da det ligger an til normale avgangstider utover dagen. Oslo Lufthavn, Gardermoen, har ifølge informasjonsdirektøren i et gjennomsnittsdøgn rundt 700 flybevegelser når både ankomster og avganger tas med.

(NTB)