Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gårdsarbeider ble funnet bundet i hender og føtter

Nå er saken henlagt. Politiet mener ingen andre har vært involvert.

HER BLE HAN FUNNET: En gårdsarbeider fra Litauen ble sendt til sykehus etter at han ble funnet på denne gården, hengt i en trapp etter armer og bein. Nå har politiet henlagt saken.
Foto: Morten Wengstad / Scanpix
HER BLE HAN FUNNET: En gårdsarbeider fra Litauen ble sendt til sykehus etter at han ble funnet på denne gården, hengt i en trapp etter armer og bein. Nå har politiet henlagt saken. Foto: Morten Wengstad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I april i år ble en 33 år gammel gårdsarbeider fra Litauen funnet hengende under trappa i et gjestehus på en gård i Nærøy kommune i Nord-Trøndelag.

Mannen var bundet opp etter hender og føtter.

Politiet mente han var blitt torturert, og hendelsen fikk mye oppmerksomhet, både i lokale og nasjonale medier. Nå har politiet henlagt saken.

Ikke noe straffbart - Politiet igangsatte umiddelbart etterforskning, med sikte på å avklare hva som hadde skjedd, sier kommunikasjonsrådgiver Asle J. Iversen ved Nord-Trøndelag politidistrikt i en pressemelding i dag, ifølge Trønder-Avisa.

- Etter en bred taktisk og teknisk etterforskning mener politiet at det ikke har vært andre personer involvert i hendelsen. På denne bakgrunn har politiet henlagt saken fordi forholdet ikke er straffbart, heter det videre i pressemeldingen.

Lå i koma 33-åringen ble innlagt på St. Olavs hospital i Trondheim etter hendelsen, og lå i koma i en lenger periode. Han hadde store skader som resultat av at han var hengt opp etter armer og bein.

Pressemeldingen om henleggelsen er sendt ut til lokale medier, men kommunikasjonsrådgiver Asle J. Iversen bekrefter overfor Dagbladet at politiet ikke tror noen andre har vært involvert i hendelsen. Han henviser til politiadvokat Jørgen Aune for ytterligere kommentarer.

Det har hittil ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Aune i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media