LEI: Nå er Keith Tyssen lei av at forbipasserende forsøker å ha sex med hekken han har skåret ut. Foto: NTB Scanpix
LEI: Nå er Keith Tyssen lei av at forbipasserende forsøker å ha sex med hekken han har skåret ut. Foto: NTB ScanpixVis mer

Sex med hekk

Gartneren har sett seg lei på folk som prøver å ha sex med hekken hans

- De krabber opp på henne, og forsøker å spre beina hennes.

Keith Tyssen fra Sheffield i Storbritannia har sett seg lei på tilfeldig forbipasserende som forsøker å ha sex med hekken han har skåret ut utenfor inngangsdøra.

Til daglig lever Keith av å lage hageskulpturer. Derfor har han alltid laget skulpturer også i sin egen hage, og siden begynnelsen av 2000-tallet har det altså vært en dame som har prydet inngangspartiet, melder BBC.

Lei av fulle folk

Det å ha sin egen private dame stående på utstilling i hagen har skapt en rekke utfordringer for gartneren.

Blant annet blir han stadig vekk vekket av fulle forbipasserende mennesker som forsøker å ha sex med kreasjonen hans.

- De krabber opp på henne, og forsøker å spre beina hennes. Du vet, det er rett og slett kvalmende, sier Tyssen til BBC.

For ikke så lenge siden ble gartneren vekket av noe leven utenfor vinduet rundt klokka halv fem om morgningen. Da han så ut av vinduet fikk han øye på en mann som tørrpulte hekken utenfor utgangsdøra.

- Det får meg til å føle meg uvel, virkelig. Det er ikke slik vi skal oppføre oss, sier han.

Må stadig reparere

Det er ikke bare menn som klatrer opp på kvinnen i hagen. Enkelte ganger ser han også kvinner klatre opp på henne.

De stadige møtene med fulle folk gjør at Tyssen stadig må ut for å reparere hekken med jevne mellomrom. Den røffe behandlingen fører til skader på hekken, forklarer han.

Tyssen forteller nettstedet at han har vurdert å installere en alarm, eller sette opp et skilt, for å forhindre folk i å klatre opp på hekken.