Gary Condit i trøbbel

Politiet er ikke fornøyd med Cary Condits alibi for dagen da Chandra Levy forsvant. Samtidig skal to av Condits tidligere elskerinner ha blitt bedt om å ikke snakke med politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet er ikke fornøyd med kongressmannens alibi for dagen da Chandra Levy forsvant, og planlegger å legge press på ham under det fjerde avhøret, skriver New York Post.

Praktikanten Chandra Levy forsvant trolig i løpet av dagen 1. mai i år. Politiet mener funn i hennes PC viser at hun var hjemme om morgenen den dagen, sendte e-post og surfet på Internett.

Om ettermiddagen samme dag hadde Gary Condit et møte med visepresident Dick Cheney. Etter dette møtet skal Condit ha gått til sitt kontor og tatt noen telefonsamtaler før han gikk til sin lege. Klokka 19 om kvelden spiste han middag med sin kone, Carolyn, og sier selv at han var hjemme resten av kvelden.

Men Condit har hatt problemer med hukommelsen. Først benektet han flere ganger at han hadde et forhold til Chandra Levy. Så hevdet han at han hadde hatt besøk av en journalist i ABC News den kvelden hun forsvant. Ifølge ABC News-journalisten møttes de ikke før dagen etter.

Foreløpig har ikke etterforskerne dratt Carolyn Condit inn til avhør. Det er bare hun som kan gi mannen alibi for den kvelden Chandra forsvant melder New York Post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer