Gary Condit i trøbbel

Politiet er ikke fornøyd med Cary Condits alibi for dagen da Chandra Levy forsvant. Samtidig skal to av Condits tidligere elskerinner ha blitt bedt om å ikke snakke med politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet er ikke fornøyd med kongressmannens alibi for dagen da Chandra Levy forsvant, og planlegger å legge press på ham under det fjerde avhøret, skriver New York Post.

Praktikanten Chandra Levy forsvant trolig i løpet av dagen 1. mai i år. Politiet mener funn i hennes PC viser at hun var hjemme om morgenen den dagen, sendte e-post og surfet på Internett.

Om ettermiddagen samme dag hadde Gary Condit et møte med visepresident Dick Cheney. Etter dette møtet skal Condit ha gått til sitt kontor og tatt noen telefonsamtaler før han gikk til sin lege. Klokka 19 om kvelden spiste han middag med sin kone, Carolyn, og sier selv at han var hjemme resten av kvelden.

Men Condit har hatt problemer med hukommelsen. Først benektet han flere ganger at han hadde et forhold til Chandra Levy. Så hevdet han at han hadde hatt besøk av en journalist i ABC News den kvelden hun forsvant. Ifølge ABC News-journalisten møttes de ikke før dagen etter.

Foreløpig har ikke etterforskerne dratt Carolyn Condit inn til avhør. Det er bare hun som kan gi mannen alibi for den kvelden Chandra forsvant melder New York Post.

Ba ex-elskerinne om å tie

CNN melder også at en av Gary Condits medarbeidere, Michael Dayton, hadde kontakten 29 år gamle Argentini McKay for å be henne om å ikke snakke med politiet.

Argentini McKay er en tidligere medarbeider av Condit, og også en tidligere elskerinne. Hun forteller til USA Today at hun fikk en eksklusiv klokka av Condits medarbeider da han ba henne om å ikke snakke med politiet.

Ifølge CNN ble Condit sett mens han kastet en eske som blant annet inneholdt et klokkeetui bare timer før politiet søkte igjennom huset hans 10. juli i år.

Men Argentini McKay er ikke den eneste som er blitt bedt om å holde tett. Hennes historie er nesten identisk med hva flyplassansatte Ann Marie Smith har fortalt. Hun ble også bedt om å skrive under på en falsk erklæring der hun opplyste at de ikke hadde et forhold.

Fremdeles er det ikke funnet et eneste spor etter Chandra Levy. Hun ble sist sett 30. april i år.

FORSVUNNET: 24 år gamle Chandra Levy har vært forsvunnet siden 30. april i år.
<B>LETER VIDERE: Politieti Washington jakter på spor etter Chandra Levy i Rock Creek Park i Washington.