Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gassangrep mot utested på Notodden

CS-gass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Utestedet Stua i Storgata på Notodden har blitt utsatt for «et gassangrep» natt til lørdag. Det melder politiet i Telemark på Twitter.

Operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Vidar Aaltvedt, sier til Dagbladet at de fikk inn en rekke telefoner om at det hadde blitt sluppet en røyk- eller gassgranat på dansegulvet på utestedet.

- Det var ganske ville tilstander. Vi mener å gjenkjenne gassen som CS-gass. Det var mange av gjestene som følte et sterkt ubehag som følte av dette, og flere kastet opp, sier han.

Både ambulansepersonale og brannvesenet bistod på stedet. Ei jente ble ifølge politiet kjørt til legevakta etter å ha fått i seg en del gass.

De har heller ikke funnet kilden til gassen.

- Vi har lett gjennom lokalene, men har ikke funnet noen boks eller granat. Vi vet også at denne gassen finnes i fast form i en tablett som kan tennes på og slik avgir gass, sier han.

Han ber nå innstendig om at alle som har kunnskap om nøyaktig hva som skjedde eller hvem som var involvert tar kontakt med politiet.

- Vi ser svært alvorlig på dette, legger han til.

Dagbladet følger saken