Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gassbeholderen er ute av brennende hus i Sarpsborg

Faren over etter evakueringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet satte tidligere i kveld i verk evakuering av hus i et boligområde i Sarpsborg i frykt for at en gassbeholder skulle eksplodere. Gassbeholderen befant seg inne i et hus i brann, og politiet evakuerte alle hus i en omkrets av 300 meter fra det brennende huset.

«Gassbeholderen er nå ute av huset og er ingen trussel lenger. Sperringene vil bli opphevet og de evakuerte kan returnere hjem da de ønsker», meldte politiet på twitter litt etter klokka åtte.

- Vi fikk meldingen om brannen klokka ti over halv seks, og var nesten ferdig der, da vi fikk informasjon om en gassbeholder, sa operasjonsleder Marit Lyby Pettersen ved Østfold politidistrikt til Dagbladet tidligere i kveld.

Boligstrøk Pettersen fortalte at brannvesenet fortsatt jobbet med å slokke huset, som har fått store skader. Ifølge Pettersen fikk politiet informasjonen om en gassbeholder med propangass omtrent klokka sju.

Politiet ba alle som bor i hus nærmere enn 300 meter fra brannstedet om å forlate husene sine. Området som ble evakuert ligger sørøst for Sarpsborg sentrum.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling