Gategjeng skjøt seks - kidnappet åtte

Fredagskvelden endte i et blodbad for en gjeng feststemte tenåringer som forvillet seg inn i slummen i Rio de Janeiro. Minst seks fant aldri veien ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredagskvelden endte med tragedie for gjengen med feststemte tenåringer. De hadde kjørt nær 20 mil for å delta på et raveparty i Sco Carlos, i utkanten av Rio de Janeiro. Ved et uhell forvillet sjåføren av minibussen seg inn i et dårlig strøk. Plutselig var de omringet av tre væpnede menn i finlandshetter, som tvang dem lenger inn i slummen og henrettet seks av ungdommene.

Deretter tvang drapsmennene sjåføren av minibussen, Ubirani Jose Carneiro, til å kjøre de døde kroppene den lange veien hjem til Macae.

Den rystede sjåføren har fortalt at han skulle frakte de unge passasjerene, alle mellom 16 og 19 år, til en dansefest i Sao Carlos.

Han var i ferd med å manøvrere minibussen ut av en mørk bakgate, da de plutselig var omringet av tre væpnede menn i finlandshetter.

- De tvang alle ut og opp en bratt bakke, og ba oss vise hendene. Alle som ikke hadde de røffe hendene til en arbeider, ble beskyldt for å være en rivaliserende langer og henrettet på stedet. Jeg ble spart fordi jeg var sjåføren, forteller Carneiro.

Fire av ungdommene maktet å rømme. Minst åtte er fortsatt sporløst forsvunnet, melder BBC News Online.

Ifølge Carneiro var alle ungdommene vanlige tenåringer fra fattige familier, som gledet seg til å dra på fest.

Gategjeng skjøt seks - kidnappet åtte
BLODBAD: Fredagskvelden endte i blodbad for en gruppe tenåringer som forvillet seg inn i slummen i Rio de Janeiro. Sjåføren har fortalt at han kjørte seg vill, og endte opp utenfor slummen i Mineira. Et strøk beryktet for voldelige sammenstøt mellom rivaliserende gjenger.