Gatwick flyplass stengt resten av dagen

I tillegg har British Airways kansellert alle flygninger fra Heathrow. Snø og is skaper kaos for reisende flere steder i Europa.

SNØKAOS: Gatwick flyplass er dekket av snø for øyeblikket. Alle flygningene derfra er kansellert resten av dagen. Dette bildet ble tatt fra et politihelikopter 4.desember. Da var det også snøkaos på flyplassen. FOTO: EPA/SUSSEX
SNØKAOS: Gatwick flyplass er dekket av snø for øyeblikket. Alle flygningene derfra er kansellert resten av dagen. Dette bildet ble tatt fra et politihelikopter 4.desember. Da var det også snøkaos på flyplassen. FOTO: EPA/SUSSEX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Gatwick flyplass i London er nå stengt resten av dagen grunnet kraftig snøfall, melder Sky News. I tillegg har British Airways kansellert alle flygninger fra Heathrow på grunn av snøværet.

Det kraftige snøfallet er verst over Sør-England, men også i nord skader været problemer, men der er det foreløpig bare billistene som er rammet.

Snø og vintervær skaper store problemer for mange reisende i Europa. I Frankfurt ventet flere tusen mennesker på sin flyavgang lørdag morgen.

Allerede klokken 9 var 100 flyginger berørt av vinterværet, som også fredag skapte store problemer for reisende. Da ble 560 av 1.400 avganger fra Tysklands travleste flyplass innstilt, melder NTB.

Det er også frykt for at mer vintervær vil forverre situasjonen i Frankfurt i helgen.

Også i Storbritannia må reisende belage seg på store forsinkelser og lang ventetid. Både British Airways og EasyJet har innstilt mange av sine avganger fra London-flyplassene Heathrow og Gatwick lørdag, melder BBC.

Det ble også meldt om problemer på flere motorveier etter at det i løpet av kort tid falt 20 centimeter snø i Nord-England. Politiet ber folk som ikke er absolutt nødt til å reise, om å holde seg hjemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer